NEW KAMBUR

Recentebeoordeling


3 sterren uit 322 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Kambur. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 10:53 Gadverdamme wag een ranzige turkse pizza nooit weer
21 jul 2024 om 4:11 Eten was warm maar daar was alles mee gezegd. Duur, totaal niet wat we besteld hebben en niet meer bereikbaar 5 minuten na ontvangst van ons eten. En asociale bezorging. Als je rond deze tijd niet normaal eten kan leveren ga dan gewoon dicht.
20 jul 2024 om 20:44 Heerlijk eten goed op temperatuur en vriendelijke bezorger
20 jul 2024 om 1:58 We had to wait more than two hours.
14 jul 2024 om 20:03 erg lkkr ,super vers en vlot bezorgd
8 jul 2024 om 21:25 Heerlijk gegeten
2 jul 2024 om 21:12 Verkeerde bestelling... kipnuggets ipv bitterballen...
30 jun 2024 om 2:25 Ik weet werkelijk waar niet hoe ze het voor elkaar krijgen, maar ik heb gister kipnuggets besteld, i.p.v. dat ik deze krijg, krijg ik kaasstengels.wanneer ik hierover bel krijg ik te horen dat deze duurder zijn en dat ik ze mag houden.
27 jun 2024 om 21:20 Oude taaie broodjes, koude kebab. Niet voor herhaling vatbaar.
27 jun 2024 om 18:03 Walgelijk, nooit meer
23 jun 2024 om 23:00 I got kapsalon with fries...I ordered it with rice and I didn't get a cola ....
23 jun 2024 om 3:06 Eten was goed alleen jammer dat ik shoarma plate had besteld en een kapsalon kreeg en de Turkse pizza met kip daar zat doner op